Maansiirto-, maanrakennus- ja nostopalvelut Raumalta

Ota yhteyttä

Nosto-Elonen Oy on vahvan ammattitaidon ja laaja-alaisen osaamisen omaava maanrakennusliike Raumalla. Tarjoamme kattavat maansiirto-, maanrakennus- ja nostopalvelut

Rauman talousalueella ja tarvittaessa laajalti koko läntisen Suomen alueella. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä yksityiset kotitaloudet että eri alojen yritykset.

Maanrakennuspalvelut

Talojen pohjatyöt

Rakennatko uutta omakotitaloa ja etsit taitavaa tekijää toteuttamaan talosi pohjatyöt? Nosto-Elonen Oy on etsimäsi ammattilainen. Toteutamme kokemusta ja laaja-alaista asiantuntemusta vaativat talojen pohjatyöt vuosien kokemuksella.


Talon pohjatyöt luovat perustan kaikelle muulle rakennustyölle, joten pohjatöiden asianmukaisella toteuttamisella on valtava merkitys koko projektin onnistumisen kannalta. Kun tilaat talosi pohjatyöt alan luotettavalta ammattilaiselta, rakennutat talollesi kestävän ja laadukkaan perustan, jonka päälle unelmiesi koti voidaan turvallisin mielin toteuttaa.

Salaojat

Palvelumme kattavat myös talon kunnon kannalta erittäin tärkeän vaiheen eli salaojitusten tekemisen. Oikein tehty ja toimiva salaojitus pitää vedet loitolla talon rakenteista ja varmistaa talon pitkän elinkaaren. Laadukas salaojitus myös nostaa talosi arvoa.

Muut palvelut

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat lisäksi muun muassa erilaiset purku- ja kaivuutyöt. Kattavan ja nykyaikaisen kalustomme sekä monialaisen asiantuntemuksemme ansiosta pystymme olemaan apunasi lähes kaikissa maanrakennustöissä, joten otathan rohkeasti yhteyttä.

Katso yhteystietomme

Nostopalvelut

Talojen pystytykset

Nostopalvelut ovat toimintamme ytimessä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset nostopalvelut kattavaa kalustoamme sekä vahvaa osaamistamme hyödyntäen. Hoidamme esimerkiksi talopakettien pystytykset ammattilaisen tehokkuudella ja vuosien kokemuksella. Hoidamme osuutemme projektista aina asiakkaan kanssa sovittua aikataulua noudattaen ja varmistamme, että työt etenevät ripeään tahtiin.

Muut nostotyöt

Saat kauttamme myös kaikki muut tarvitsemasi nostotyöt, kuten rakennustarvikkeiden, puutavaran, elementtien ja erilaisten laitteiden tai koneiden nostot. Kalustostamme löytyy lisäksi henkilönostokori erilaisiin henkilönostoja vaativiin tehtäviin. Varmistamme nostotöiden turvallisuuden jokaisessa kohteessa erityisellä huolellisuudella.

Kysy lisää

Maansiirtopalvelut ja maa-ainekset

Saat tilattua meiltä lisäksi projektissasi tarvittavat korkealaatuiset maa-ainekset, kuten hiekat, mullat, sepelit, sorat ja murskeet, kilpailukykyiseen hintaan. Huolehdimme lisäksi kaikkien maa-ainesten kuljetuksista suoraan kohteeseesi tai vastaavasti sieltä pois.

Nykyaikaisen kalustomme kapasiteetin avulla pystymme kattamaan suuremmatkin toimitukset vaivatta. Ole meihin yhteydessä ja kysy lisää myymistämme maa-aineksista tai pyydä suoraan tarjous tarvitsemastasi maa-aineksesta – vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Vaihto- ja roskalavat

Kysy meiltä myös vaihto- ja roskalavojen vuokrauksesta. Saat meiltä lavat vuokralle kilpailukykyiseen hintaan kuljetuksineen päivineen.

Kysy lisätietoja